DESIGNER 設計師
TZUYI CHUANG 莊子儀

CLIENT 客戶
VINFAST

STATUS 狀態
DESIGN 設計

PROGRAM 功能
EXHIBITION 展場

 
The original rectangles had a single direction of view, the rectangles were bent to increase the angle and view of the view, and the three bent rectangles were combined to give a more comprehensive view. 
In order to solve the problem of full view without privacy, a grille was added and the angle was adjusted to block the view between the two buildings. A large terrace on the third floor and floor-to-ceiling windows on both floors correspond to the lake view and take advantage of the change in elevation on the first floor to accommodate the steep terrain.
SHARE ON 分享到 |
Triangle house_9
Triangle house_3
Triangle house_1
Triangle house_2
Triangle house_4
Triangle house_5
Triangle house_6
Triangle house_7
Triangle house_8